JAS-bloggen
Intervjuer

Tog revansch på mardrömsmotståndet – nu väntar nästa: ”Ett trendbrott”

Det var under fredagen det slog till ordentligt när större delen av matcherna i playoff 1 skulle spelas.

Ett av lagen som kom till spel var Höllviken som inte hade haft en optimal uppladdning inför playoff. – Laget har tränat på bra, vår tränare drog till Spanien pga jobb så vi har haft A-lagstränaren Stefan Prim dem senaste 14 dagarna, tyvärr har jag personligen legat hemma sjuk hela veckan och inte tränat inför matchen, säger Isac Palm till bloggen.

Man skulle ställas mot FCH, ett lag man stått på två gånger i gruppspelet mot och haft det tufft mot. – Vi har haft det tufft mot FCH i serien, spelat lika en match och förlorat den andra trots ledning med två mål och mycket PP. Så det var skönt att vinna idag.

Vad pratade ni om inför matchen? – Vi snackade om att dem gärna kommer upp med en gubbe i mitten och möter och vänder om och skjuter direkt men även att dem gillar att båga mycket. Vi pratade om hur vi skulle lösa deras presspel där dem går upp med två personer högt så vi sa att vi skulle komma ner med en gubbe och ställa upp i en point position. Sist att vi skulle säkra hem med en gubbe i anfall vilket vi gjorde väldigt bra för dem fick inte så många kontringar.

Höllviken fick en drömstart och hade 3-0 efter period ett redan. – Vi inleder perioden väldigt bra och tar ledningen snabbt och fortsätter mala på till 3-0. Vi hade även en väldigt bra energi i denna perioden.

Andra perioden blev något mer irriterad sett till antalet utvisningar, men periodens enda mål gjordes av Höllviken som därmed hade klara 4-0 inför avslutningen och hade saker klara för sig i paussnacket.- Vi säger att vi måste sluta fokusera på domarna för vi tog en onödig utvisning pga det och domarna var väldigt tydliga med att vi inte fick snacka med dem.

Till sist vann Höllviken med 6-2, men det finns dels saker som var bra som man kan ta med sig, men även saker man behöver jobba vidare på. – Vi gör en väldigt bra match där vi har en bra energi genom hela och det ska vi ta med oss. Jag tycker dock vi öppnade starkt men vi fortsatte inte lika starkt genom hela matchen. Energin var väldigt bra idag och om det är någonting som jag tycker vi borde jobba på så är det snacket med domarna och fokusera på oss själva istället.

I nästa match så väntar Genarp, som i sin tur vann mot Warberg i sin första match. – Sen jag började spela i JAS har vi vunnit en av 6 matcher mot Genarp och det var den senaste så Genarp har vi alltid haft tufft mot, men vi vann senast så vi får hoppas det var ett trendbrott. Genarp är ett lag med härlig energi.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar