JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Hellhoff/Mauree: ”Ett kvitto att vi är på rätt väg”

Vi fortsätter fylla på med intervjuer inför stundande playoff 1 som smygstartas under torsdag, men som sedan drar igång ordentligt under helgen.
En av matcherna kommer spelas mellan två lag från A-gruppen, nämligen Sundsvall och Dalen som slutade på andra respektive tredjeplats. Sundsvalls Dennis Hellhof och Dalens Noah Mauree ger er tankarna inför. 
Ni kommer från ett avverkat gruppspel. Vad säger ni om det?
Dennis: Jag tycker att vi gör ett bra gruppspel, att komma 2:a bakom RIG är klart godkänt. Själv har jag inte kunna vara med så mycket, men de matcher jag spelat och de matcher jag kunnat kolla på tycker jag att vi varit bra.
Noah: Vi gör de bra under hela gruppspelet och växer som ett lag. Vi möter alla olika speltyper och kan anpassa vårt spel efter dem. Vi tror verkligen på vårt spel och vinsten mot RIG var ett kvitto på att vi är på rätt väg.
Ni mötte ju varandra två gånger om. Vad säger ni om dem?
Dennis:  Två bra fighter, jämna matcher båda två speciellt borta i Umeå då vi avgör i öppen kasse.
Noah: Båda matcherna har varit bra matchen och väldigt jämna. De har varit tufft spel i båda matcherna och vi har fått kämpa hela matchen men tyvärr har dom tagit de längsta strået. Från en egen synvinkel har vi mer och ge och ska visa de på fredag.
Nu väntar en ny fight. Vad tror ni om matchbilden inför?
Dennis: Jag tror att vi kommer styra matchen, äga mycket boll. Vi spelar på hemmaplan och de ska vara ett riktigt bra dalen som kommer till Sundsvall för att de ska lyckas slå oss.
Noah: Jag tror som alla matcher att vi måste gå in med rätt fokus från start för att vi ska hänga med. Vi kommer måsta kämpa hela matchen mot ett Sundsvall som är starka på hemmaplan.
Sedan ni avslutade säsongen i jas – vad har ni försökt jobba med?
Dennis: Vi har jobbat med specialteams eftersom att de kan vara de som avgör såna här matcher.
Noah: Vi har försökt slipa på de sista delarna inför slutspelet och tränat mycket med att få ihop femmorna. Testat möta en liknade spelstil som Sundsvall och jobbat fram olika lösningar.
Vem i laget ser ni som nyckelspelare i en sådan här match och varför?
Dennis: Noah Norlander! För att Noah är en ledare som lyfter hela laget och är grym när de väl gäller.
Noah: Svår fråga när vi har många duktiga spelare men Lucas Arvidsson då han har goda erfarenheter och är en förebild i laget för många.
//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar