JAS-bloggen
Okategoriserade

Carlström levererar G-gruppen: ”Hade mer förväntningar på Hovslätt”

G-gruppen var på förhand en av de mest intressanta gruppen sett till lagen som fanns och vilket getingbo det hade potential att bli.

Ett av lagen var Växjö som senaste säsongerna gjort sig kända som ett starkt lag i just JAS-sammanhang. Denna gången fick man nöja sig med en andraplats i gruppen. – Jag är nöjd med vår insats. Tråkigt dock att vi inte tar seriesegern, säger Amadeus Carlström till bloggen.

Som jag nämnde ovan är det en tuff grupp med flertalet intressanta lag. Ett ungt lag är det dock som Carlström vill lyfta fram som årets överraskning. – Väldigt imponerad av KFUM. Spelat riktigt bra och mogen innebandy för att ha så ungt lag.

Vilka tycker du inte införlivat förväntningarna? – Hade mer förväntningar på Hovslätt som har många bra spelare.

Att gruppen innehåller flertalet namnstarka spelare råder det ingen tvekan om. Men det är en spelare i just Växjö som Carlström vill påpeka som årets nyförvärv. – Alexander vestman i vipers. Syns kanske inte så mycket i poängligan men riktigt duktig spelare som alltid gör de han ska.

Det finns ju möjlighet att två lag från er grupp går till festen. Vilka isåfall? – Tror Jönköping gör oss sällskap till festen om vi tar oss dit.

Ser du några förbättringsmöjligheter med JAS? – Inte så mycket mer än bättre domarnivå.

Vilken spelare tycker du har överraskat positivt? – Rasmus Hilding back i Värnamo. Imponerat mycket på mig och andra vad jag vet.

När han får frågan kring gruppens bästa match så lyfte han fram en av lagets egna. – Vår match mot Cl98 i sista omgången skulle jag säga är den bästa. Allmänt bra match med två bra lag.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar