Bottenlaget knep andra segern: ”Vi tar alla duellerna”

Hittills så har Ales segrar varit relativt lätträknade, men i helgen kom en ny efterlängtad sådan på hemmaplan.

Ale som haft det tungt under inledningen, men enbart en seger inför söndagens match. Trots det tuffa läget så jobbar laget på. – Vi har alltid haft ganska bra motivation oavsett hur det går på matcherna eftersom att vi är ett så bra gäng och alla tycker att det är kul att vara med, Jesper Dhuri till bloggen.

Ale som tillhör H1-gruppen ställdes i helgen mot Lindome från H2. – Tankarna inför matchen var som vanligt att göra sitt bästa och försöka ta poäng.

Period ett var en jämn sådan där Dhuri själv gjorde 1-0 innan Lindome kvitterade. – Första perioden var bra, vi kämpade på och det var ganska jämt.

I den andra blev det klart öppnare. Från periodens andra halva så rullade det in en drös med bollar där ställningen var 5-3. – Det var ungefär så vi ville ha våra matchbild att vi kör hårt i duellerna och håller markeringarna. Sen kör vi på framåt och tar mycket skott.

När Ale gjorde 6-3 i den tredje perioden så räckte det inte att Lindome reducerade utan Ale tog säsongens andra trepoängare. – Alla kämpar och gör sitt bästa, vi tar också alla duellerna och vinner många av dom. Vi hejar på varandra mycket också så att man får bra energi till att spela.

Hur ser målsättningen ut framöver? – Målet blir att ha så roligt som möjligt och försöka ta poäng samtidigt.