Ny skalp för Munka: ”Alla har ju lyckats slå varandra”

JAS-serierna har börjat ta fart igen efter uppehållet över jul och nyår.
 Munka Ljungby hade innan uppehållet en imponerande seger borta mot Genarp, gruppens tabelletta. – Det var en skön seger men vi har inte ändrat något vi har bara fortsatt att jobba hårt på träningarna, säger Calle Thelandersson till bloggen.
I gårdagens match så väntade en ny bortamatch, denna gången mot FC Helsingborg. – Man kollade tabellen innan matchen så var det en väldigt viktigt match för vi båda hade 11 poäng så det var en viktigt match.
En något avvaktande inledning med 1-1 på tavlan efter den första perioden. – Jag tyckte att vi gjorde ganska bra första period lite seg inledning bara, men det växte med periodens gång.
Fortsatt målsnålt i den andra perioden. Enda målet var ett tidigt från FCH som därmed satte Munka i ett underläge inför period tre. – Vi släppte in ett tidigt mål i andra och annars hade vi det mesta spelet. Vi sa bara att vi skulle fortsätta att spela vårt spel för vi låg bara under med ett mål och det kan vända snabbt.
I period tre så skulle man få träff i spelet och till sist lyckas vända matchen till en 3-4 vinst. – Sen i tredje så tycker jag att vi kommer ut mycket bättre och vi gör det svårt för FCH som gör att vi sårar dem snabbt i tredje.
I och med vinsten har man en tredjeplats i en fortsatt extremt tight grupp som lämnar det öppet inför fortsättningen. – Svårt att säga eftersom alla lag har lyckats slå varandra så det gäller mycket vad man har för inställning till varje match. Men man hoppas ju att man tar sig till play off.