JAS-bloggen
Intervjuer

Sexpoängmatch väntar i derbyt: ”Tror på en hetsig match med mycket publik”

Antalet matcher är färre under VM-uppehållet, men existerar fortfarande och sett under lördagen så har vi en högintressant match som ska spelas.

FBC Lerum har på sina sju första matcher, sex segrar och finns därmed med i toppskiktet. – Det känns självklart bra att ha vunnit såpass många matcher. Vi hade en trög start och det tog några matcher innan vi kom in i det. De senaste matcherna har gått bättre, och vi spelar riktigt bra när vi väl får till det, säger Elsa Norsell till bloggen.

Lerum finns just nu på en tredjeplats med Pixbo och Landvetter framför sig och Lindås samt Partille tätt skuggandes. – Det är en jämn och tuff serie. Det är många bra lag, men jag skulle ändå säga att topplagen är som väntat!

Nu är det just Partille man ska möta på bortaplan, ett derby som blir än mer intressant sett till tabellens utseende. – Det är alltid hett när det är dags för att möta ett topplag! De klart det är extra viktigt att vinna när det är derby och vi ska kriga för att för 3 poäng!

Lerum har i JAS-serien varit spellediga sen 21 november och därmed haft tid att förbereda sig. – Efter en stark insats den senaste matchen har vi med oss en bra känsla. Vi har fortsatt jobba på de sakerna som behövs, men annars har vi tränat på som vanligt!

Om du ser till förväntad matchbild osv. Hur tror du det kommer se ut? – Jag tror att det är en jämn och hetsig match med mycket publik. Jag gissar på vinst med 4-2!

Om du får sia om ett scenario om en tight match där en spelare kliver fram och tystar Quisthallen. Vem? – Vi har många duktiga spelare, men jag tror att kapten Ellinor Falk kommer kliva fram och göra många bra saker. Hon är en stark spelare som alltid kämpar och ger allt. Dessutom tror jag att hon hänger dit minst ett mål!

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar