JAS-bloggen
Intervjuer

De slåss om platserna på Festen: ”Borde ha chans att vinna båda matcherna”

I helgen så spelades den första rundan av årets USM, där jag i måndags släppte en genomgång på lagen som gått vidare.
Ett av lagen som gick vidare var Sandviken, som hade goda förberedelser i ryggen inför. – Vi har tränat mycket och förberett oss bra, vi har tränat med SAIK:s JAS-lag för att få upp ett högre tempo på träningarna, säger Gustav Bellman till bloggen.
Sandviken hade en trelagsgrupp där man skulle ställas mot Gävle och Strömsbro. – Vi visste att GGIK skulle vara ett bra lag och bli ett svårt motstånd att möta. Strömsbro såg vi inte som ett lika svårt motstånd som GGIK och när Sundsvall drog sig ur pga covid så tänkte vi att vi hade en stor chans att gå vidare
Då Gävle hade slagit Strömsbro stort i den första matchen så väntade tufft motstånd, men där Sandviken vann med 6-4. – Vi spelade väldigt bra, bra försvarspel och satte våra chanser i kontringarna.
I match två trodde nog många att det skulle bli enklare, men Strömsbro bjöd på hårt motstånd och till sist vann SAIK med ”bara” 2-1. – Vi var nog trötta och underskattade Strömsbro lite. Vi hade kontroll under hela matchen, men i slutet så tog vi några onödiga utvisningar så då blev vi nog lite stressade.
Vinsten gav gruppseger och nu har man tid på att förbereda sig inför nästa steg. – Vi ska nog bara fortsätta spela våat spel och träna på som vi gör.
I nästa omgång möter man Sundsvall och Hälsingegården, där ett av de tre lagen kommer gå till Innebandyfesten. – Vi vet inte så mycket om de lagen men om vi spelar vårt spel och kämpar på mot dom så har vi nog en bra chans att vinna båda matcherna.
Öppna
 

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar