JAS-bloggen
Intervjuer

Stark vändning gav lyft i tabellen: ”Det gav utdelning”

I tisdags så avgjordes en högintressant match i I-gruppen där utgången skulle bli något oväntad.

Det var Helsingborg som ställdes mot Höllviken. En match med derbykaraktär, men där det ändå finns ett par mil emellan. – Stämningen inför är lite nervöst då de flesta matcher mot Höllviken är väldigt jämna, säger Helsingborgs Simon Persson till bloggen.

Innan matchen hade Helsingborg spelat sex matcher och hade åtta poäng. – Våra sex inledande matcher har varit lite upp och ner prestationsmässigt men vi var i god form inför matchen mot Höllviken.

Hur gick tankarna inför matchen? – Tankarna inför matchen var att vi visste att Höllviken har många bollskickliga spelare och dem gillar hålla i bollen mycket. Vi visste att kontringarna skulle bli vårt farligaste vapen och så blev det.

Det var dock Höllviken i egenskap av hemmalag som gick upp till 2-0 efter första perioden. Det var först i den andra perioden som man skulle få igång spelet och då vände till 2-3. – Vi spelade helt okej i första perioden men underläget med 2-0 berodde mycket på att vi inte kämpa tillräckligt mycket vilket vi justerade i periodpaus och kom in hungriga efter mål direkt i andra perioden, vilket gav utdelning.

Till sist kunde man vinna med 3-4 och ta tre tunga poäng. Vad kan man då ta med sig från matchen? – Det vi kommer ta med oss från matchen är att ge allt och ligga tätt redan från matchstart så vi inte behöver hamna i fler tidiga underlägen.

Hur ser årets målsättning ut? – Topp 4.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar