JAS-bloggen
Intervjuer

Poängtapp under intensiv helg: ”Gör inte det vi kommer överens om”

En fullspäckad helg har avverkats för Nykvarns DJ-JAS då man hunnit med dubbla matcher.

Man inledde med att under fredagen besegra derbyrivalen Salem i en målrik historia som slutade 8-5. – Det var en rolig match med mycket mål. Hela laget bidrog med bra energi som jag tror var en stor del till varför vi vann matchen. Jag hade mycket energi och det kändes bra i spelat, säger Hedvig Cannerheim till bloggen.

Under lördagen var det dags igen då man den gången skulle ställas mot ett bottenlag, Trosa Edanö. – Det kändes som att vi hade självförtroende efter matchen mot Salem. Vi var återigen laddade för att göra en bra match. Alltid kul att möta Trosa då alltid båda lagen vill vinna.

Man fick en fin start och gick upp till 0-3 efter den första perioden. – Vi rörde oss bra, hjälpte varandra och hade ett bra passningsspel. Vi tog låga skott och tog returerna.

I period två så behöll man sitt försprång och hade en klar 2-5 ledning att gå på. – Vi fokuserade mycket på att centern skulle komma ner och möta den bollförande backen. I försvaret skulle vi ligga nära våran motståndare.

Men i den tredje perioden skulle det bli en scenförändring. Trosa kunde knappa in och till sist kvittera där matchen slutade 6-6. – Tyvärr tappar vi spelet i sista och gör inte det vi kommer överens om. 6-6 kändes som en onödig poängförlust eftersom vi ledde med 5-2 inför sista.

Nykvarn placerar sig strax utanför playoff, men sett till antalet poäng är det redan nu ett ganska stort glapp upp. – Vi har ett mycket ungt lag och lär oss för varje match vi spelar. Vi tittar inte så mycket i tabellen utan försöker göra bra prestationer. Vi har inget resultat mål med jas än att fortsätta utvecklas.

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar