JAS-bloggen
Intervjuer

Silly Season fortsätter leverera: ”Kändes som rätt tajming i min karriär”

Silly season vilar aldrig. Efter att ha tappat en del spelare till både Partille och Landvetter så har nu Pixbo lyckats förstärka.

Carolina Peil har flera år bakom sig i Lindås verksamhet dit hon anslöt från Onsala. – Tiden i Lindås har varit bra och utvecklande med 05 laget i centrum och stora delar av akademin i Lindås består av just det gamla 05 laget. Så den tiden jag hade i Lindås känner jag mig nöjd och tacksam över, säger Peil.

Hon har under inledningen av säsongen funnits med både i JAS samt Allsvenskan för Lindås. – Inledningen av säsongen har varit rolig och utvecklande, jag har fått känna på spel i allsvenskan och även spelat JAS. Personligen känner jag att det finns mer att hämta och hoppas att kunna utvecklas ytterligare under säsongen.

Nu är det alltså dags för en ny klubbadress då hon kommer fortsätta sin karriär hos rivalen Pixbo. – Jag tycker Pixbo Damakademi verkar vara en väldigt bra miljö att utvecklas i med ett intressant upplägg och ett härligt gäng med tjejer. Jag känner flera av dem sedan tidigare bland annat från NIU och Hulebäcksgymnasiet. Jag har haft kontakt med Pixbo en tid men nu var det rätt tajming att ta nästa steg i min innebandyutveckling.

Pixbo har flera lag i både träning och seriespel och det finns olika miljöer att utvecklas i. Exakt hur det kommer se ut är inte klart än. – Det är lite för tidigt att svara på, just nu så har jag precis anslutit till klubben och börjat träna med laget. Sedan vart man spelar hänger så såklart ihop med hur man presterar.

Om du ser till JAS – vad tror du om era chanser? – Jag tror att våra chanser i JAS är bra. Det är väldigt många duktiga spelare i laget samtidigt som det verkar vara en fin sammanhållning också.

För din egen del, vad är målsättningen ingen framöver? – Mitt närmsta mål är att komma in i min nya miljö och lära mig det nya spelet. Jag vill såklart utveckla allt, men främst mitt skott och fysiken.

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar