JAS-bloggen
Intervjuer

Fjärde gången gillt för Fjädern: ”Vi vågar spela vårt spel”

I helgen så spelades ett östgötsk derby när Solfjäderstaden ställdes mot Linköping.

För Solfjäderstaden har det varit en tuff inledning då man inledde med tre raka förluster. – Det har varit en stor omställning att gå upp till JAS för hela laget, tuffare matcher men ändå matcher som jag tycker vi har hängt med i, säger Stella Blomberg till bloggen.

Fjärde försöker kom alltså i söndags mot Linköping. Hur gick då tankarna inför? – Spela vårt spel och ta hem första tre poängen.

I en tight första snodde man åt sig en 1-0 ledning. – Nervösa från en början, men tycker vi gör det väldigt bra. Vi skapar många fina lägen och har flera chanser att göra fler mål.

Klart mer utdelning blev det i period två när man gick upp till 4-0. – Våra tränare trycker på en del saker som vi kan göra bättre i just avslut och trafik framför kassen och det gör att vi får utdelning.

Även om Linköping gjorde ett försök så kom man aldrig nära nog och till sist blev det Solfjäderstaden som tog sina första tre poäng. – Vi tar med oss att vi vågar spela vårt spel, fortsätter ta intiativ och alltid tar det hårda jobbet.

Nästa helg väntar en tuff bortamatch mot Lockerud. – Det ska bli kul! Alltid roligt att möta lag som man inte gjort förut. Vi ska göra det vi är bra på och då har vi en bra chans att vinna.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar