JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Berndtsson/Lawesson: ”Har en väldigt påhittig trupp”

Vi drar till med en klassisk H2H intervju inför morgondagens match nere i Skåne där Höllviken ställs mot Lund. Till vår hjälp har vi Höllvikens August Berndtsson och Lunds Jack Lawesson. Dom säger såhär inför matchen!

Ni har ju bara bara spelat ett fåtal matcher. Hur går tankarna inför den här?

August: Tankarna spinner en del. Lund är ett duktigt lag med både bredd och spets. Men samtidigt vet jag kvalitén i vår trupp, och när den är på topp är den hög. Jag tror därmed att matchen imorgon kommer bli väldigt rolig och sevärd.

Jack: Givetvis hoppas jag att vi lyfter oss och gör en bättre match än senast, som mycket möjligt kan vara den sämsta prestationen vi har gjort som lag. Med det sagt så vet vi att vi har mer och ge, vilket vi har visat under flera matcher under försäsongen och inte minst mot RIG.

Snacket har ju gått att ni är lag som ska finnas med i toppen. Hur ser ni på er egen status i år?

August: Snack och snack. Snacket går om att många klubbar kan ta det, då det hela ofta avgörs vem som vill vinna mest. Så jag tror att vår JAS serie är jämnare än vad man tror.

Jack: Efter den tuffa inledningen på säsongen, där en del skador och sjukdomar spelat in, är det naturligtvis svårt att förutsätta en slutspelsplats, men får vi igång spelet och en tillfrisknad Ábel så är det säkert inom räckhåll.

Om ni ser till matchen. Vad ser ni för nycklar i ert eget spel?

August: Att vi har en ung och väldigt påhittig trupp där många kan göra det lilla extra för att avgöra.

Jack: Sett utifrån tidigare matcher så är den självklara nyckeln skärpan i våra avslut. Överlag har rullet sett ganska bra ut, men vi har haft stora problem med att få in bollen.

Vem i laget tror ni kommer kliva fram och avgöra en tight match?

August: Jag lägger fram 3 namn här då dem alla är rätt heta för tillfället; Isac Olsson Ferm, Gustav Johnsson och sista men inte minst Nils Brändstedt som har avgjort viktiga matcher förr.

Jack: Lukas Hedenfalk har en tendens att stöka in bollen.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar