Framtidslaget övertygande i bottenmötet: ”Pratade om att starta i ett högt tempo”

I E-gruppen finner vi ett ungt lag som kommande säsonger kan bli att räkna med, men som denna säsongen kan få det tufft ur flera perspektiv.

Laget är Örebro som har flera spelare födda 05-06. På sina tre första matcher blev det dock ingen vidare utdelning. – Vi har spelat tre tuffa och jämna matcher mot bra lag, tyvärr har vi bara lyckats få med oss en poäng, säger Ebba Löwdahl till bloggen.

Tidigt under söndagen mötte man Hallsta/Köping som hade haft än en ännu tuffare start och vart bottenjumbo. – Vi vill alltid vinna, så det var väldigt skönt att ta säsongens första seger.

Man fick en pangstart då man redan i period ett hade gått upp till en 5-0 ledning. – Vi pratade om att starta matchen i ett högt tempo och spela från start, vilket vi lyckades bra med denna match.

Även period två blev målrik, men där även gästerna kunde spräcka nollan. Ställningen var till slut 8-2. – Vi var inte helt nöjda med våran andra period då vi tappade tempot lite i vårat spel, men Hallstahammar hittade då lite mer av sitt eget spel.

I tredje kunde man göra tre mål och fastställa slutresultatet till övertygande 11-2 och därmed ta säsongens första trea. – En bra match från vår sida, vi fick göra lite mål vilket alltid är skönt för självförtroendet. Tycker alla i vårt lag gör en väldigt bra prestation.

Hur ser målsättningen ut för ert unga lag i år? – Målet från våran sida är att vinna så många matcher vi kan och bli bättre och bättre under säsongen, därefter får vi se hur långt det räcker.