JAS-bloggen
Intervjuer

Lämnar tippningen åt högre makter: ”Bara Gud vet vilka som kommer tvåa och trea”

Vi gör ett nedslag i B-gruppen där toppskiktet börjar sätta sig något som förväntat.

Fyra matcher in så stod Gävle på åtta inspelade poäng. – Tycker att vi startat säsong bra, fått in många nya lovande spelare och vi som lag har snabbt blivit sammansvetsade, tror detta står till stor grund för den framgång vi haft efter fyra första matcherna, säger Vincent Gomez.

I match fem väntade Hagunda, gruppens nykomling och jumbo. – Vi visste väl inte sådär jättemycket om Hagunda. Vi förväntade oss ett löpstarkt och pressande lag så vi gick ut med planen att försöka dra isär deras lag och spela igenom för att sen därifrån kunna få dem att ställa upp i försvar.

Period ett slutade med en 3-0 ledning. Nöjda? – Överlag ja, finns några bättre och några sämre stunder, men överlag ja!

Efter två perioder hade man gått upp till 8-0, ett resultat där matchen i princip var avgjord och det är lätt att ta ut segern i förskott. – Tar ut segern i förskott skulle jag inte säga, visst att man kanske slappnar av något, men inte tar ut vinsten. Coach Bengtsson tillsammans med materialaren Pertis sa några väl valda ord i omklädningsrummet för att få oss att göra jobbet genom tre perioder vilket vi lyckades med.

Till sist vann man med klara 11-0 och är därmed fortsatt obesegrade. – Vi kan ta med oss mycket tycker jag, bland annat att vi har många olika målskyttar men framförallt hur vi lyckas stänga igen bakåt.

Gruppens toppskikt består nu av Falun, Gävle, Storvreta och Sirius, precis som förhandstippningen var. Hur slutar då topp tre? – Svårt att säga såhär tidigt, men tror Falun nyper förstaplatsen. Borlänge känns farliga bland annat med deras supertalang Hampus Morelius. Avslutningsvis, bara Gud vet vilka som hamnar på andra och tredjeplats!

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar