Underdogen fortsätter att prestera: ”Vi tar det som en fördel”

Redan efter de första matcherna så finns det bitar som pekar på att vi kommer få ett annorlunda utseende i F-gruppen sett till vad bloggen tippade.

Torshälla IBK som höjts som en potential underdog vann premiären borta mot Gnesta/Telge med 3-5. – Vi gör det vi ska sätter försvaret och sätter våra chanser vi får, säger Hugo Olsson som dock missade just den matchen.

Under fredagskvällen mötte man Nykvarn som precis hade förstärkt med William Jansson från Strängnäs. – Ett väldigt spelskickligt lag med många duktiga spelare. Vi prata om att spela vårt spel så kan vi ta dom.

Olsson såg själv till att spräcka nollan och man hade en 2-1 ledning inför den första perioden. – Som förväntat mycket boll från deras sida och vi kontrar mycket på deras misstag.

En ännu bättre sits satte man sig i inför den tredje perioden då man hade gått upp till 5-2.- Vi visste att de skulle ligga på lite mer så vi sa att sätta försvaret och kontra på dom.

Även om just ovan nämnde Jansson nätade två gånger om i period tre så kunde till sist Torshälla vinna med 7-4. – Dom får utvisningar sista fem minuterna, där vi kan trycka dit en boll och utöka ledningen.

Ni är ju i mångas ögon underdog – hur långt kan det räcka i år? – Vi vet det om det och tar det som en fördel, istället visar att vi är ett bra lag. Jag tror vi kan komma topp fyra och sen får vi se hur långt det räcker.