Målkalas i efterlängtad premiär: ”De gör två klassmål – bara att applådera”

Det var en händelserik match i Kastellegårdshallen när Kungälv och Pixbo drabbade samman under fredagskvällen.

Kungälv gjorde sin andra match, men för Pixbos del så var det årets första JAS-match. – Känslan inför första JAS matchen var otroligt bra då vi har förberett oss bra under försäsongen, Sen är det alltid kul att JAS säsongen äntligen är igång efter ett så långt uppehåll, säger Pixbos Oscar Winblad Bergholtz till bloggen.

Det speciella upplägget med H1 och H2 i gruppspelet, hur ser du på det? – Tänkte faktiskt inte så mycket på det, vi siktar på att vinna varje match.

En målrik förstaperiod där ställningen var 3-3. – Första var ingen bra period från vår sida, vi var alldeles för dåliga i duellspelet.

Även andra perioden blev målrik, men där Pixbo hade ett 6-5 underläge inför tredje och sa följande i omklädningsrummet. – Vi snacka mest om att spela vårt spel och att vi ska vinna framförallt våra dueller.

I period tre såg man ut att gå mot segern när man hade vänt matchen till 7-9. Väl där så kunde dock Kungälv reducera och kvittera och komma upp till 9-9. – Klart man skall stänga en match när man leder med två mål och sex minuter kvar! Men de gör två klassmål – bara att applådera.

Vad kan ni ta med er och vad vill ni förbättra? – Det svarar nog vår tränare bäst på😉.