Motbevisade bloggen på nytt: ”Finns säkert många som underskattar oss”

Mitt i veckan så finner vi ett par matcher som avverkas och en av dem finner vi i C-gruppen.

Det var Lockerud som stod som hemmalag. Det var säsongens andra match då man redan under helgen besegrade Hagfors/Edebäck. – Jävligt gött med vinst i seriepremiären borta bort Hagfors! Vi går in och visar att vi är med från start och det vi tar med oss från den matchen är den positiva känslan och vi sätter våra grunder i spelet, säger Gustav Jonsson till bloggen.

Under onsdagen så var det istället Örebro/Köping som kom på besök i Mariestad. – Vi var taggade inför matchen och tankarna inför var att fortsätta med att sätta våra grunder så visste vi att det skulle var en stor chans att ta hem tre poäng.

Resultatmässigt satte man sig tidigt i förarsätet och hade en 2-0 ledning efter period ett. – Första perioden kommer vi ut lite svajigt och kommer in i Örebros tempo men löser ändå 2-0 i första.

I andra kom ett ryck och man gick upp till hela 7-2. – Även andra kommer vi ut lite svajigt och dem får in två snabba kassar, men sen växer vi in i matchen och tar över matchen helt och hittar vårat spel vilket gör att det rinner iväg.

Till sist blev det en övertygande vinst med 11-3 och man inkasserade säsongens andra seger. – Vi gör en bra match i 35 minuter och håller oss positiva även när dem får in två snabba vilket är väldigt viktigt i vårat lag. Lockerud har nu sex poäng, full pott och trots att bloggen tippade lagen relativt långt ner så har man hittills motbevisat det.

Hur långt räcker det tro? – Riktigt skönt att börja starkt med två raka vinster. Om vi gör det vi ska så vet vi att vi kan ge alla lagen i serien en bra match. Finns säkert många lag som underskattar oss och de ska vi ta fördel av och visa att vi inte är ett lag att hämta lätta tre poäng ifrån.