Siktar på att utmana RIG i grupp A: ”Tror vi har stora chanser att vinna”

Killarnas A-grupp ser ut att kunna bli ett intressant getingbo med flera lag som gärna vill slåss på den övre halvan.

Även om RIG är favorittippade så finns det fler lag som vill utmana. Ett av dem är Sundsvall som tidigare spelat i B-gruppen. – Tror vi har stora chanser att vinna, vi är ett bra lag många bra spelare vi hade många borta igår pågrund av sjukdom, säger Isak Sandin Lundgren till bloggen.

Under söndagen mötte man en annan potentiell utmanare, nämligen Team Thorengruppen. – Vi följde vår gameplan bra, få ner bollen djupt i hörnen få bollen bakom kassen för de var de lugnt dem pressa inte där sen börja vi anfallet vi den vägen.

Man hamnade dock i underläge efter period 1, då TTG ledde med 1-2. – Såklart var de tungt att ligga under efter första efter två skitmål när man har ägt hela första perioden.Vi hade bra snack i omklädningsrummet. Vi var lugna.

Inför den sista perioden hade man dock vänt matchen till 3-2. Hur gick då snacket i paus? – Att vi ska fortsätta de vi gjorde bra vi hade bra lir där uppe vi täckte mycket skott tror dem inte hade något jättefarligt läge i andra. S

Sista perioden är jämn, men med ett par minuter kvar så rycker Sundsvall till sist och vinner med 7-4. – När det är sex minuter kvar av sista leder vi med 4-2 så drar vi på hos två onödiga utvisningar ock släpper in två mål. Sen gick min kedja in, hela min kedja gjorde en bra match så vi vägra spela lika eller förlora så direkt efter 4-4 gjorde vi 5-4 sen rann de bara i väg på slutet.

Vad behöver ni jobba vidare på i fortsättningen? – Vi måste jobba vidare på i spela 5 mot 4 och 4 mot 5. Sen måste vi sluta dra på oss onödiga utvisningar sen stänga matchen tidigare.