JAS-bloggen
Intervjuer

Nykomlingen presenterade sig direkt: ”Vi kommer ställa till det för flera lag i serien”

I damernas A-grupp hittar vi ett nytt lag, som presenterade sig redan under Newbody Florball Cup där man bland annat slog Landvetter. Dock tog det dock slut vid kvartsfinalen.

Laget jag pratar om är Gamla Stan som kommer till spel i år efter ett års uppehåll. Då kombinerade man med Kågedalen, men nu har man istället fått lite nya spelare från Clemensnäs som gör att man får en trupp. – Vårt lag behövde nya utmaningar och kunde inte fixa det i våran gamla förening pågrund av spelare med mera. Eftersom vi redan hade ett samarbete med Gamla Stan så blev det naturligt att kliva över dit och därmed möjliggöra JAS-spel för oss, säger Moa Lindfors som är en av de nya.

Känslan är att många underskattar er? – Svårt för mig att svara på men det kan jag nog tänka mig att många gör.

Idag var det alltså premiär när man ställdes borta mot Umeå City. – Det var nervöst men vi var ett taggat lag.

Man hade 0-2 efter period 1 och hela 0-6 efter period två. – Bra spel av oss, ledningen var välförtjänt då vi rullade boll bra och skapade vassa lägen.

Till sist blev det 1-7 och tre fina poäng. Vad kan man ta med sig då? – Bra samspel och bra rörelse, fortsätta försöka vara ett spelande lag kommande matcher.

Vad tror du om era chanser i gruppen? – Som sagt vi kommer ställa till det för flera lag i denna serie men det kommer bli kul.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar