JAS-bloggen
Okategoriserade

Laget med lägst snittålder (?) tog tre poäng: ”Kommer ge oss mycket erfarenhet”

En fullspäckad helg där JAS dragit igång ordentligt. Bloggen tittar mot killarnas F-grupp och hittar Linköping ungdom mot Trosa Edanö.

Ett Trosa Edanö som är nya inför årets säsong, även om man för ett par år sedan var ett återkommande lag. Denna upplagan är dock ung. – Vi går in JAS med en snitt ålder på runt 05/16 år. Jag tror att det kommer ge oss väldigt mycket mer erfarenhet då alla matcher innehåller mer fart, säger lagets Oscar Snell till bloggen.

Premiären var alltså borta mot Linköping Ungdom, det ”yngre” och på papprets svagare Linköpingslaget vilket blev en rimlig utmaning – En bortamatch som vi mycket gärna vill stå som segrare. Det är trots allt jaspremiär för säsongen och första riktiga jas-matchen för oss alla i laget. Så jag skulle säga lite nervigt.

Det var dock Linköping som hade en 2–1 ledning efter första perioden, med bland annat ett straffmål. – Första perioden kommer vi inte alls upp i nivå och följer inte spelplanen till 100%. Det var inte så mycket att säga utan bara komma ut i andra perioden och göra jobbet som behövdes.

I period två vände man matchen och hade istället en 2-3 ledning inför sista 20. – Vi börjar få mer fart på både bollen och fötterna, vilket gör att vi tar tag i matchen.

I den tredje ryckte man ordentligt och gick upp till 3-7. Snell själv var inblandad i samtliga fyra mål. – Som sagt vi fortsätter med bra tempo och bollen studsar lite vår väg som det inte gjort under stora delar av matchen. Poängen jag gör får jag ganska serverat på ett silverfat.

Vad tror du om era chanser iår? – Svårt att säga men jag skulle bara säga att om vi kommer upp i nivå, så skulle jag säga att vi har bra chans att kunna ta en plats på den övre halvan av tabellen.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar