JAS-bloggen
Intervjuer

Vann tight seriepremiär: ”Kan höja allt vi gör”

Under fredagskvällen så inleddes damernas A-grupp med två matcher på agendan. RIG vann sin match enkelt mot det svagare Umeå Västra-laget, men tightare blev det i den andra.

Det var Dalen som klev in i spel för denna säsongen. – Väldigt roligt att får spela match igen efter det långa uppehållet. Vi har tränat bra och känner oss redo för den här säsongen, säger Hilda Skyttberg till bloggen.

På andra sidan stod Gullänget Kroksta. – Vi fokuserade på vårt eget spel eftersom vi inte spelat serie match på ganska länge. Men vi visst att dom var ett fysiskt spelande lag så de fick vi lägga lite extra fokus på.

Tight blev det och Skyttberg själv gjorde första periodens enda mål. – Som vanligt i serie premiärer så vill man alltid lite mer än va är man lyckas prestera, så vi va är nöjda med 0-1 i första perioden.

Period två gick i snarlikt tema – ett mål föll o h det ifrån Dalen som hade en 0-2 ledning. – Vi missade några öppna lägen men Gullänget Kroksta gjorde det väldigt bra framför eget mål och gjorde det svårt för oss att göra mål. Så vi va nöjda att få med oss 0-2 inför tredje perioden.

Resultatet skrevs till 0-2 och Dalen som förväntas finnas med högre upp i tabellen tog därmed tre poäng. – Alltid skönt med vinst i premiären! Trots sena avhopp inför matchen lyckades vi hålla nollan vilket vi tar med oss till nästa match. Spelmässigt kan vi höja allt vi gör ett eller flera steg så det hoppas vi vi kan förbättra redan till nästa match.

Vill ni läsa mer om damernas A-grupp kan ni göra det här!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar