JAS-bloggen
Intervjuer

Stor press efter tunga värvningarna: ”Alltid roligt att känna lite press”

I helgen spelas Newbody Floorball Cup som gör sin andra upplaga, denna gången med en klass på herrsidan också utöver de två damklasserna.

Ett av lagen som kommer till spel i DJ18-klassen är Telge där vi finner Josefin Ekerhov som tagit klivet över från Tullinge. – Första tiden i laget har varit väldigt bra! Jag trivs väldigt bra med spelet och laget. Med seriösa och kunniga tränare, men också ett väldigt härligt gäng med ambitionen att utvecklas är det riktigt kul att komma till varje träning, säger Ekerhov till bloggen.

När det är såpass tidigt på säsongen är det olika hur lagen väljer att prioritera, vad man vill ha för svar och dylikt. Här är det tydligt vad som gäller. – Jag tror att det är redan nu som man kommer visa vad man går för. Fastän det varit ett långt uppehåll så vill man visa direkt att man är ett starkt lag.

Utöver Ekerhov har man Telge knutit till sig fler intressanta spelare och får redan tidigt ta på sig en viss roll som favoriter. – Såklart vill man alltid leverera och jag tycker att det är roligt att känna lite press för att visa vad vi går för!

Telge kommer i grupp C ställas mot Örnsköldsvik, Sirius samt Täby. – Täby har jag ju mött många gånger och med båda mina förra lag haft riktigt roliga och spännande matcher mot. De andra två lagen har jag inte jättebra koll på, men tror och hoppas att vi med rätt inställning kan få jämna matcher som går vår väg.

Om du skulle få välja ett annat lag och möta i turneringen, vilket? – Tycker att de flesta lagen ska bli väldigt roliga att möta då jag faktiskt aldrig spelat mot majoriteten av lagen, men det skulle inte vara helt fel att få möta RIG i en final!

Det är ytterligare två Tullingetjejer som tagit klivet över och det är just dessa som Ekerhov nämner när frågan kommer kring vem som kan vara värd att kika lite extra på under helgens cup. – Jag tror att många är taggade på lite innebandy och en hel del kommer definitivt att briljera under helgen, men såklart tror jag att mina medspelare från Tullinge Tova Ramberg och Victoria Wallenhov kommer att briljera som vanligt.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar