JAS-bloggen
Intervjuer

Kliver till konkurrent och siktar på SSL: ”Satsar på sina damer”

Efter lite stiltje på sillyn så finns det övergångar som varit klara ett tag, väl värda att uppdateras. En av dem finner vi i Södermanland på damsidan.

Det är Stina Höög som varit trogen Nykvarn hela sitt liv som nu istället väljer spel i Telge kommande säsong. – Det jag tar med mig från Nykvarn är all innebandy jag har lärt mig under alla år som innebandyspelare samt alla minnen från cuper och mitt fantastiska lag som jag har spelat med så länge jag kan minnas. Men även våra tränare och lagledare som har hjälpt oss på vägen, säger Höög till bloggen.

Varför just Telge?

– Jag valde Telge för att jag visste att dom ville satsa på sitt JAS-lag iår samt att Telge har en förening som satsar på sina damer. Jag kände dessutom några sen innan som vi har spelat med när vi har haft samarbete med ”tälje” och från distriktslaget. Sedan visste jag att de har en spännande satsning på SSL de kommande åren.

Föreningarna ligger tätt emellan, men trots att avståndet är kort så lyser den klara rivaliteten med sin frånvaro. – Det känns som att det var mer rivalitet förr, jag har inte upplevt någon, kanske främst för att vi inte brukade möta Telge när jag spelade i Nykvarn.

Vad har du för mål med säsongen?

– Jag hoppas att vi går till innebandyfesten med JAS-laget att jag spelar mig till en ordinarie plats i damlaget samt en resa till SSL så småningom.

Som Höög är inne på så har man en uttalad satsning på damlaget och det ryktas om flertalet tunga nyförvärv. Hennes upplägg är klart dock. – Träning tre gånger i veckan, en jas match och en allsvensk match.

Vad tror du om era chanser i JAS?

– Jag tror vi kan gå långt!

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar