JAS-bloggen
Intervjuer

Vann internationell tävling: ”Hade inga större förhoppningar”

I den pausade säsongen så vänder vi blickarna åt ett annat håll och kan uppmärksamma en svensk spelare som vunnit ett pris mot internationellt motstånd.

Spelaren vi pratar om är Storvretas Agnes Holgersson som på Instagram går under namnet ah_innebandy, där hon lägger upp olika klipp från innebandyn, men framförallt klipp där hon gör olika trix och dylikt som hon blivit mest känd för. Ett intresse som har funnits med ett par år tillbaka. – Jag började för ungefär 4 år sedan, säger Holgersson till bloggen. 

Det var alltså IFF (Internationalal Floorball Federation) som annonserade en tävling där man skulle skicka in ett klipp som folk sedan kunde rösta på. – När tävlingen annonserades var min första tanke att jag skulle delta. Jag hade dock inga större förhoppningar på att jag skulle vinna. Jag valde en video som jag redan hade filmat och inte lagt ut på mitt instagramkonto

I konkurrens med spelare både från utlandet, men även från Sverige som är välkända på Instagram så kunde Holgersson till sist kamma hem segern. – Det känns jättebra! Det var flera duktiga deltagare med så konkurrensen var tuff.

Holgersson kunde under fjolåret göra debut i JAS med sitt Storvreta där resultaten inte gick lagets väg. – Förra säsongen var helt okej för mig, det var kul att jag fick chansen i JAS. Jag kunde dock inte vara med hela säsongen eftersom jag opererades i början av februari.

Den här säsongen hade man bara hunnit spela två matcher i gruppspelet plus då den genomförda försäsongen. – Inledningen har känts bra. Mitt lag hade verkligen något på gång innan serierna bröts så det är tråkigt och frustrerande.

Om säsongen återupptas, vad har du för förväntningar på dig själv och ditt lag i övrigt?

– Förväntningarna på laget är att vi ska ta oss till jas-slutspel och gå upp i division 1. Mina egna förväntningar är att jag ska fortsätta utvecklas och bidra med mycket till mig lag.

Tack till alla som röstat på mig och delat videon!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar