JAS-bloggen
Intervjuer

Siktar på att smyga med i toppen: ”En bra dag kan vi slå alla lag i serien”

Vi tar en avstämning i killarnas i C-grupp, där ett lag sett klart intressant ut även om vi bara är ett par matcher in.

Laget vi pratar om är ett ungt Vallentuna som fick ny tränare i form av meriterade Kalle Berglund inför säsongen. Man kunde därefter prestera bra resultat i bland annat DM där man vann sin grupp före lag som Huddinge och Tyresö bland annat. – Det är alltid skönt att gå in i säsongen med bra självförtroende och energi i laget. Det visar vi i HJ-DM, säger Viktor Lägden till bloggen.

I C-gruppen så har bloggen tippat Skälby, Bele och Väsby i toppen där Vallentuna varit mer av ett förväntat mittenlag. – Vi är inte favoriter att vinna gruppen, men en bra dag så har vi chans att slå alla lag i serien.

Man har på sina tre första matcher tagit sex poäng där förlusten kom mot just Bele, trots att man en bit in i tredje perioden såg ut att gå mot en ny seger. – Jag tycker att vi har startat serien på ett bra sätt. Surt att vi tappar poäng mot bele med 3-1 ledning med 10 min kvar.

Utöver den klart stabila inledningen i JAS så lyckades man även ta sig vidare till steg två i USM-klassen när första kvalsteget avgjordes i oktober. – Jag tror att vi har en bra chans i USM om alla i laget visar att dom vill vinna och gör jobbet. Men det kommer bli tufft då både Torshälla och Huddinge är bra lag.

Vad tror du om era chanser när serien förhoppningvis drar igång igen? – Jag hoppas att det blir ett kort uppehåll. Och när de drar igång igen hoppas jag på att vi spelar som innan uppehållet.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar