JAS-bloggen
Intervjuer

Fortsätter ta poäng mot topplag: ”Ser inga lätta motståndare i serien”

En helg avverkad med matcher i JAS där vi som vanligt finner resultat samt en hel del annat att uppmärksamma.

Borlänge skulle under söndagen spela säsongens fjärde match, där man på de inledande tre tagit endast en poäng, dock mot Falun av alla lag. – Känslan i truppen är bra, alla i laget ser fram emot att försöka ta fler poäng än förra säsongen. Det är en jämn serie och många jämna matcher, säger Viggo Lärnvåg till bloggen.

I den fjärde stod Sirius för motståndet som jagade poäng för att haka på i toppen. – Våran gameplan var att sätta försvarsspelet och försöka spela vårt spel.

Man hade en fin 3-1 ledning efter första och fick bra träff i sitt spel. – Vi fick bra rull i första och kom in med bra energi och lyckades ta vara på våra lägen. Efter ytterligare 20 spelade så hade man en 4-2 ledning att gå på inför sista, där snacket i paus var tydligt. – Vi sa bara att vi skulle fortsätta nöta på och spela som vi gjorde dom två första.

När man även gick upp till 5-2 såg det bra ut, men glädjen blev kortvarig då Sirius med tre snabba mål gick upp till 5-5, vilket blev slutresultatet. – Vi får en tremålsledning och slappnar av lite samtidigt som dom blir lite hetare än oss och lyckas få in bollarna.

Ni har nu ”snott” poäng från både Sirius och Falun, tror du lagen underskattar er? – Jag tror inte på någon underskattning utan jag tycker att vi har ett bra lag rakt igenom som kan vara med och slåss mot dom bättre lagen om vi får allt att stämma.

Utöver de två poängen mot Falun och nu Sirius så har det blivit förluster mot Storvreta och Sandviken, lag som på pappret kanske ses som ”enklare” där chansen till poäng borde kännas större. – Jag tycker vi har mött bra lag nu i starten och kan inte se några ”lätta” motståndare i serien iår. Om vi får allt att stämma kan vi utmana alla lag.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar