JAS-bloggen
Intervjuer

Trots kaos i föreningen – tung seger mot topplag: ”Har bara fokuserat på innebandyn”

F-gruppen ser ut att bli än tightare än vad undertecknad trodde på förhand när flera av de ”förväntade” bottenlagen, plockar poäng och avancerar i tabellen.

För Kungälvs del har det varit en konstig start då det stormat en del kring damsektionen med tränare som valt att avgå och dylikt. – För min egna del har jag inte påverkats så mycket då jag fokuserat på innebandyn istället, säger Olivia Lasu, kapten i JAS-laget till bloggen.

Man hade en tuff premiär då man ställdes mot Landvetter, ett lag som sedan gått som tåget och visat att man blir svårslagna i år. – Vi snackade ihop oss efter matchen och kom fram till att vi måste vara med från start och vara mer förberedda innan match.

I gårdagens match som var lagets andra så kom ett nytt tufft lag på besök, nämligen Fröjered. Vad hade man då snackat om inför?  Att alla skulle kämpa och jobba för varandra. Fokusera på sin egna uppgift.

Det var 1-1 efter period 1, men ledning 3-2 efter två spelade. – De satte hög press på oss och vi blev tillbakatryckta men löste situationerna. Jämt i första och andra men det lossnade lite mer i tredje då vi fick bättre utdelning för skotten.

Man gick upp till 7-2 i den tredje perioden med drygt sex minuter kvar att spela, men vågade trots det inte ta ut något i förskott. – Vi möter många bra lag och även om vi leder som i detta fall med 7-2 så ska man aldrig slappna av. Matchen är slut när signalen går.

Vad kan ni ta med er till nästa match utöver de tre poängen?

– Att fortsätta kämpa som ett lag och gå på mycket avslut. Vilket förhoppningsvis kommer ge en bra utdelning.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar