JAS-bloggen
Intervjuer

Ställs mot forna lagkamrater – vet vem hon vill tunnla: ”Utan tvekan”

Två lag som förväntas finnas i toppskiktet i F-gruppen är Landvetter och Lerum. De båda lagen vann sina inledande matcher och ikväll ställs man mot varandra.

Minni Björsander född 2004 är ett av Landvetters nyförvärv den här säsongen som nu hunnit spendera ett par månader i sin nya förening. – Starten i min nya förening har varit jättebra! Trivs med både spelare och tränare och känner även att jag nu lättare kan få ihop bland annat skolan och innebandyn, vilket var största anledningen till varför jag bytte, säger Björsander till bloggen.

Björsander lämnade just Lerum för Landvetter och det gör att det blir extra speciellt. – Vi har redan mött några av Lerums olika lag i både träningsmatcher, cuper och seriematcher innan säsongen startade, så det blir inte en lika stor omställning som vid den allra första träningsmatchen mot dem. Känslorna är väl både bra och dåliga, föredrar inte att möta Lerum, men vi ska ändå ge dem en tuff match!

Landvetter tog alltså tre poäng i sin premiär, det i en bortamatch mot Kungälv där man vann med 4-8. – Vi gjorde en hel del mål, hela åtta stycken, vilket var väldigt positivt. Vi får försöka ta med samma härliga energi, som vi hade vid uppladdningen inför Kungälvsmatchen, till Pinntorp ikväll!

De båda lagen är alltså förhandstippade i toppen och det är en tuff drabbning som väntar där små marginaler kommer bli avgörande. – Jag tror och hoppas på att det  blir en riktigt spännande och tuff match. Vi får hålla extra koll på den duktiga 03-kedjan i Lerum som alltid levererar! 😉 Helt klart lagets nyckelspelare.

Om du får chansen att tunnla någon, vem skulle det vara?

– Hade tunnlat Ellinor Falck, utan tvekan!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar