JAS-bloggen
Intervjuer

Trots övertygande start: ”Svårt att veta vart vi står oss jämfört med resten”

Fredag, dagen då mest matcher spelas numera då flera lag har så mycket spelare i seniorlagen som oftast spelar lördag-söndag. Vi ser därmed fram emot en härlig kväll.

Ett av lagen som är igång är Karlstad som vann sin premiär med 1-12 på bortaplan mot Billingsfors. – Vi tar väl med oss att vi fick in många bollar och att det var ett bra sätt att starta serien. Vet dock inte hur bra de var jämfört med resten av serien och därför är det lite svårt att se vart vi står oss jämfört med resten. Billingsfors hade många borta så svårt att ta med sig för mycket av den matchen, säger William Cervall till bloggen.

I match två så möter man Hagfors/Edebäck som något överraskande förlorade premiären med 5-1 mot Kristinehamn. – Tankarna inför matchen mot Hagfors är att ta tre poäng för att fortsätta vara med i toppen av tabellen. Har ingen jättebra koll på hur det laget är men tror det blir en tuffare match än den i helgen. De tog ju in spelare till gymnasiet och jag har inte mött dem efter det. 

Sett till hur första matchen slutade för respektive lag så borde Karlstad på hemmaplan vara den solklara favoriten i den här fighten. – Jag tror inte man låter sig tänka i de banorna. Men visst med tanke på att vi vann stort och de förlora så är väl vi lite favoriter inför den matchen, men går vi in och gör det vi ska så har vi chans att vinna och ta tre pinnar.

Vad tror du det finns för nycklar i matchen som gör att ni kan ta tre poäng?

– Nycklarna inför matchen är väl att spela det spel vi vill och att täcka till bakåt. Även fast vi vann första så går det inte att tro att kan ställa ut skorna.

Just Karlstads grupp känns väldigt oviss där resultaten är svåra att utläsa och förväntade topplag redan nu åkt på förluster. – Jag har faktiskt väldigt dålig koll på hur de andra lagen är och hur placeringarna är så jag passar på den frågan.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar