JAS-bloggen
Listor

U19-truppen till EFT – dominans från RIG och Lerum

Under förmiddagen släpps U19-truppen till stundande EFT som spelas i Schweiz i mitten av oktober. Nedan ser ni förväntad trupp enligt rapporterna!

Denna gången är det en större trupp, där man offensivt kan få ihop fem kedjor. Tanken är nog dels att få in fler spelare i miljön och med tanke på att det är tre matcher så vill man nog ha god täckning. Nedan ser ni truppen som är den som rapporteras ska släppas!

Målvakter:

Emil Ödman, Lindås IBK

Emil Lindblom, Storvreta IBK

Backar: 

Markus Berntsson, FBC Lerum Utveckling

Oscar Johansson, FBC Lerum Utveckling

Mattias Lövenfors, RIG Umeå IBF

Emrick Wiggur, RIG Umeå IBF

Sebastian Theorin, RIG Umeå IBF

Marcus Carlson, Sundsvall FBC Ungdom

Hannes Nyström, Jönköpings IK Ungdom

Jesper Lagemyr, Tyresö Trollbäcken IBK

Centrar:

Noah Johansson, FBC Lerum Utveckling

August Bergkvist, Insjöns IBK

Emil Jacobsson, Ledbergs IBF

Viktor Hammarstedt, Sundsvall FBC Ungdom

Theo Eriksson, Fagerhult Habo IBK

Forwards: 

Gabriel Erol, RIG Umeå IBF

Rasmus Mäkinen, Ledbergs IBF

Hjalmar Hjorth, Bele Barkarby IF IBF

Emil Wiklund, Gamla Stan IBK

Joel Ekström, FBC Lerum Utveckling 

Filip Erheden, Warberg IC

Ahmad Aldeeb, Strängnäs IBK

Melker Hemmingberg, IBF Falun

Alfred Sandström, RIG Umeå IBF

Joakim Andersson, IBF Örebro

Ser vi till senaste truppen så är det ett par spelare som fallit bort – Anton Dahlström (IBF Örebro) , Oliver Samuelsson (FBC Kalmarsund)  och Lukas Bemström (IBF Falun). Tittar vi till spelare som tillkommit så hittar vi: 

Alfred Sandström, RIG Umeå IBF – Sistaårselev som fått stort förtroende under försäsongen. Rightad VF som är en sniper och duktig avslutare vilket han visat i powerplay bland annat. Tuff konkurrens på VF och lär behöva visa upp sin bästa sida för att slå sig in där.

Rasmus Mäkinen, Ledbergs IBF – Även detta en ny VF som tog klivet över till Ledberg förra säsongen och haft en fin utveckling. Kanske sticker ut lite i egenskaper och spelstil från de andra VF, inte lika utpräglad målskytt och kan därmed tillföra något annat.

Joakim Andersson, IBF Örebro – Ser ut att ha tagit en startplats i Örebros A-lag där han även fightades förra året. En avig spelare som gärna tar mycket avslut och gör det enkelt.

Emil Wiklund, Gamla Stan IBK – Poängmaskin som skrivit en dubbellicens med Dalen om jag inte har helt fel vilket tyder på något (Förövrigt en övergång jag lobbat för tidigare). Lär göra livet surt för många backar.

Jesper Lagemyr, Tyresö Trollbäcken IBK – Inkallad sent senast och tog en backplats där han förmodligen är tänkt igen. Nyttjas som forward i klubblaget oftast, men är mångsidig. Bra avslutare och rapp i steget.

August Bergkvist, Insjöns IBK – 03-centern som gjorde succé under SDF-SM. Kom in senast och ersatte en sjuk Jacobsson. Duktig åt båda håll och får nu chansen från start.

//Rasmus

 

 

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar