JAS-bloggen
Intervjuer

Outsidern siktar högt efter vinst: ”Hoppas på en topp fyra”

Vi vänder blickarna mot G-gruppen där mycket av snacket går vem som ska kunna hänga på Lerum i toppen bland annat.

Kärra inledde årets seriespel med en bortamatch, där man inför bland annat spelat Björnslaget och en del träningsmatcher. – Den har varit starkare än tidigare år med mer fysik träning samt en del träningsmatcher där vi presterat helt okej med tanke på lite skador och sjukdomar, säger Oliver Gander till bloggen.

För motståndet stod Vänersborg, som är ett av de nya lagen denna säsongen vilket gjorde att Kärra inte var superpålästa. – Faktiskt inte så mycket. Har kollat en av deras träningsmatcher där vi fick lite koll på hur dom vill spela deras spel.

Man fick en magisk start när man redan efter den första perioden ledde med 1-5, ledde av kapten Kristiansson. – Vi utnyttjar deras misstag och tar vara på våra målchanser. Det var bra rull på bollen också som gjorde att Vänersborg fick jaga.

Period två föll i hemmaläges favör där man gjorde periodens enda mål och reducerade till 2-5 inför den sista. Frågan är vad Kärra sa i omklädningsrummet inför sista? – Att vi behövde lägga i en till växel och försöka stänga matchen så att vi kan hålla en stabil ledning.

Och det gjorde man – det blev vinst med 4-8 efter två snabba mål i den tredje perioden vilket gav laget en fin start att bygga vidare på. – Vi tar med oss ett stabilt lagarbete och vår effektivitet framåt samt ett bra försvarsspel.

Kärra är inte ett av lagen som det pratats om på förhand, utan mer Lerum, Alingsås och Kungälv. – Lagen som tas upp ovan är riktigt bra och vi hoppas på att kunna ta en topp fyra placering i slutet av säsongen.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar