JAS-bloggen
Intervjuer

Nykomlingen ska ledas av SM-guldvinnare: ”Jag ska prestera som alla andra”

Ur damernas C-grupp, även känd som ”dödens grupp” så kan vi plocka ut en extra intressant match redan under morgondagen.

Ett av lagen är Värmdö som är nykomlingar denna säsongen. – Vi förväntar oss tuffa och fartfyllda matcher där vi kommer gå in för att vinna varje match, såklart, säger Linnea Lindgren till bloggen.

C-gruppen är som sagt tuff där Värmdö kommer få slåss med lag som Åkersberga, Täby, Bele och Sirius för att nämna några. – Ja, vi har sett vilka lag vi ska möta i JAS denna säsongen, det är bra lag som jag ser fram emot att möta. Vi vet hur vi spelar när vi är som bäst, så vi ska se till att hålla en hög lägstanivå genom hela säsongen.

På andra sidan i premiären så väntar Åkersberga som kanske är det absolut tuffaste laget i gruppen. – Det blir kul med en tuff match direkt i premiären. Vi kommer gå ut med mycket vilja och spela bra innebandy oavsett motstånd. 

Lindgren känner flera spelare sedan innan och vet vad som behövs. – Vi kommer spela tillsammans som ett lag, lika tufft defensivt som offensivt tills matchen är över. Det ska absolut bli kul och spela mot lite spelare jag känner.

Lindgren som vann SM-guld med Stockholm i vintras är en av de spelarna som ska vara ledande och gå i täten för det här laget. – Jag känner ingen större press för det, jag ska prestera som alla andra, men jag siktar väl mot några poäng framåt. Jag vet att vi har många skickliga i laget där vi alla ska leverera tillsammans.

Är det någon i ert lag som man bör kika lite extra på, som kanske inte är lika uppmärksammad utanför Stockholms gränser?

– Vi har väldigt många skickliga 04-or där alla har olika spetskompetenser som ni verkligen borde kika lite extra på. Men Kajsa Garpenbeck och Linnea Ferringmark är några som verkligen sticker ut.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar