JAS-bloggen
Intervjuer

Säsongens första värdemätare väntar: ”Hört att dom är riktigt tuffa”

Det är dryga veckan kvar tills DJ-invitational ska avgöras i Stockholm, alltså inofficiella Innebandyfesten.

Fram tills dess så försöker vi ge er läsare lite extra att ta del av att läsa. Idag har vi Täbys målvakt Ida Boman till hjälp, där ryktet har gått att hon ska sluta då hon även inom ishockeyn är extremt lovande. – För att klargöra detta så ska jag inte sluta på innebandy nu, vet att det gått något ”rykte” om det men så är inte fallet. Ska fortsätta men hockeyn ska ligga i fokus precis som tidigare säsonger, säger Boman till bloggen om ryktet.

Man har även haft en viss rotation i sin tränarstab i JAS-laget, men där Boman av uppenbara skäl inte kan säga för mycket. – Det kan tyvärr jag inte svara på då jag endast var med några få träningar under våren eftersom all träning krockade med sommarfysen med hockeyn.

Bomans Täby är ju tillsammans med Åkersberga de två föreningarna som har arrangerat cupen som nu stundar. – Tycker det ska bli grymt spännande och kul! Jag gillar ju att möta bra motstånd för att få så mycket att göra som möjligt! Gillar att vara aktiv och inte bara sitta/stå och göra ingenting.

Även om det är tidigt in på säsong så har Täby hunnit samla laget och dra igång. – Vi har väl några träningar innan och så har vi haft ganska mycket aktiviteter med laget under sommaren så att man ändå är nära varandra.

Täby kommer spela i samma grupp som Sundsvall, Hovslätt och GS86, en på pappret klart tuff grupp likt samtliga tre grupper kommer vara. – Det är en stark grupp med bra lag, hoppas på bra matcher. Kommer vara intressant att möta de lagen då det var längesen vi mötte dom! Vi har gs86 i gruppen också och dom har jag hört är riktigt tuffa.

Om du ser till de andra grupperna. Finns det något lag som du fruktar lite extra att möta?

– Tror inte jag har nått lag jag fruktar att möta utan mer roligt att möta, det skulle vara ackers. Jag tycker alltid att det är roliga matcher mot eftersom att det är ett lag som skjuter mycket och då får jag mycket att göra i mål.

Vad anser du blir prio för er som lag under cupen?

– Tror att vi skulle behöva jobba lite mer på att inte slarva så mycket, ibland på vissa matcher så blir det lite slarv och då resulterar det oftast med att jag är själv längst bak! Men tror inte det ska vara någon fara!

Vill ni se matcherna kan ni köpa dom här!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar