JAS-bloggen
Gruppgenomgångar

Ny omgivning väntar – med nytt försäsongsmål: ”Gotland blir kul och spännande”

Vi gör ett nytt nedslag med en ny RIG:are, denna gången en av de nya 04:tjejerna som snart ska flytta upp.

Det är Nykvarns Linda Grundberg som nu har haft ett par månader på sig att förbereda sig efter intagningsbeskedet. – Ja precis efter men fick beskedet fortsatte jag att träna som tidigare med Nykvarn. Men nu under sommaren har jag tränat själv med fys och två pass i veckan med mitt gamla lag, säger Grundberg till bloggen.

Är det något särskilt du har lagt fokus på för att vara extra redo?

-Jag har försökt att både göra så mycket som möjligt hemma så man är redo för flytten. Men sen har de också varit stort fokus på fysen och försöka vara i så bra form som möjligt till säsongen börjar.

Precis som vi pratade med Sakarias Ulriksson om så får Grundberg även frågan kring det här med att inte kunna träna försäsong med sitt nya lag och teambuilda.

-Det är väl att man inte har samma möjlighet som andra lag att lära känns varandra. Men eftersom vi kommer bo med varandra så tror jag att de ändå går snabbt när man väl flyttat upp samt när vi åker ner till Gotland. Sen tycker jag också att det är roligare och jag är mer van att träna i grupp så i börjar av sommarfysen var det ovant att träna själv, men det släppte efter ett tag.

Som Grundberg nämner så är det ett träningsläger i Visby som väntar då Prag blev inställt. – Såklart är det jätte tråkigt att Prag inte blir av, men jag tror Gotland ändå blir kul och spännande. Men jag hade sett fram emot att åka till Prag eftersom det man sett från tidigare år har verkat vara otroligt kul.

Er JAS-grupp har ju kommit, hur bra koll har du på den och dess utformning?

– Jag har tyvärr inte jätte bra koll på varken gruppen eller lagen uppe i Umeå men jag hoppas att det kommer bli en spännande säsong men många bra lag att möta.

Till sist, vem ser du fram emot att spela lite extra med tillsammans?

– Oj, vad svårt jag skulle säga att jag mest ser fram emot att spela med själva laget och att får chansen att ta en plats då//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar