JAS-bloggen
Intervjuer

Tippades välja topplag – väljer nu bort JAS helt: ”Redo för nya utmaningar”

Tidigt under april månad så listade bloggen 10 DJ-spelare som till hösten skulle kunna vara aktuella för andra nya lag till hösten. Nu har en av dem gjort sitt val.

Estelle Lohmander var under den gångna säsongen sista utpost i FBC Engelholm nere i Skåne. – Jag tycker att det var en rolig säsong men det var tråkigt att den fick ett så snabbt avslut, säger Lohmander till bloggen.

Bloggen listade Lohmander som ett potentiell nyförvärv till storlaget Lund, men valet föll istället på Munka Ljungby som är nykomlingar i Allsvenskan. – Jag behövde nya utmaningar och jag tror att jag kommer utvecklas som innebandyspelare.

Fanns det andra alternativ i bilden?

-Inte vad jag vet!

Lohmander född 2003 har ett år kvar att representera ett lag i Juniorallsvenskan, men då Munka Ljungby inte har ett lag i den serien så blir det alltså inget sådant till hösten. – I Engelholm hade jag möjligheten att få spela mitt sista JAS-år den kommande säsongen, men jag ansåg att redan haft tre bra år i JAS-serien och är redo för nya utmaningar!

Vad hoppas du kunna utveckla i ditt eget spel kommande säsong?

– Eftersom jag kommer att spela i en högre division så tror jag att jag kommer få en klar förbättring i förflyttningar och reflexer då det förhoppningsvis kommer bjudas på högre tempo, men såklart många andra delar i mitt målvaktsspel.

Foto: Patrik Palm.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar