JAS-bloggen
Intervjuer

Byter klubb – trots uppflyttningen: ”Vill få bättre möjligheter för framtiden”

Vi fortsätter följa upp händelserna i Linköping där det nu börjat röra på sig. Rykten sa att det kunde gå spelare från Linköping till Ledberg, men nu är det tvärtom.

Jack Lindersson blev 19 april uppflyttad till Ledbergs A-trupp. Lindersson född 2003 har nu istället valt att ta klivet över till Linköping. – Jag är nu klar för Linköping för att jag vill få bättre möjligheter för framtiden och kunna utvecklas mer men även för alla grabbar jag känner i Linköping, jag tror mycket på att det kan bli ett skönt men även vasst lag till serien, säger Lindersson till bloggen.

De båda lagen brukar ju allt som oftast mötas i både JAS och division 1 och kommer med sannolikhet göra det till hösten också. – Jag skulle säga att det inte är jätteinfekterat med tanke på att man umgås med folk från båda lagen på fritiden, men det är klart man vill vinna över det andra laget i stan så lite infekterat är det väl.

Utöver Lindersson så har även målvakten Caesar Karlsson och Sebastian Batshon valt att ta samma kliv. – De spelade in skapligt mycket eftersom det är två grabbar som kommer ingå i laget vi kommer ha men även att Sebastian Batshon var min radarpartner under tiden i Ledberg så det är klart det spelade in.

Hur kommer ditt upplägg se ut i din nya förening?

-Tanken om hur min träning och match kommer se ut i Linköping är tänkt att jag först nu kör försäsong med FBC och sedan när säsongen drar igång så kommer jag träna med div 1 truppen och spela matcher med Både Jas-laget och div 1 laget är tanken.

Vad känner du själv att du vill utveckla?

-I min nya klubb känner jag att det jag vill utveckla hos mig själv är att ta för mig mer och tillföra lite mer poäng än tidigare.

Vem bör hålla ihop benen i höstens förväntade JAS-möte?

– I höstens möte i jas vill jag inte peka ut någon speciell utan ställa frågan vem behöver inte?

Foto: Åsa Hemmingberg.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar