JAS-bloggen
Intervjuer

Jagad duo klar för SSL-klubb: ”Rolig utmaning som väntar nu framöver”

Att Mullsjö kan presentera två av Sveriges mest lovande spelare på dubbellicens är självklart ett styrkebesked och ett bevis på att verksamheten fortsatt ser attraktivt ut där man t.ex. förra året kunde knyta åt sig både Wille Knuthas och Leo Olsson. Nu är det istället två 02:er.

Det rör sig om en 02-duo från FBC Lerum, nämligen Joel Ekström och Noah Johansson. – Självklart jätteroligt, en bra och rolig utmaning som väntar nu framöver, säger Ekström till bloggen.

Hur mycket har du sett Mullsjö senaste säsongerna? – Jag har sätt relativt mycket och har bra kolla på hur dem spelar och utifrån deras spelsätt så känns Mullsjö som en utmärkt klubb att komma till och träna med!

Vad tror du kommer skilja sig mest kontra träningarna i Lerum?

– Tempot och tänket tror jag, snabbare beslut kommer behövas ta men förhoppningsvis kommer man in i spelsättet hyfsat snabbt och kan anpassa sig bra.

Johansson är ju en center och har allt som oftast Ekström till höger om sig – det återstår att se om det kan bli så även i Mullsjö och frågan är då vem de kan få till vänster. – Knuthas hade varit roliga att få spela med då jag har mött honom många gånger men aldrig spelat med honom, säger Johansson.

Vad hoppas du kunna utveckla i ditt eget spel?

-Jag skulle säga att gör allt i ett högre tempo och även hitta lite nya ytor att spela på.

Om de kommer göra debut i SSL redan i år, det återstår att se. – Hoppas kan man ju alltid göra:)

Foto: FBC Lerum.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar