JAS-bloggen
Intervjuer

Årets nyförvärv på herrsidan – tog klivet till konkurrent: ”Orkade inte höra på hans tjat mer”

Tidigare i veckan så släppte bloggen en intervju kring årets nyförvärv på damsidan, men nu är det dags för motsvarigheten på herrsidan.

Det blev där en delad pott där Tim Lindgren var en av segrarna, Lindgren som tog klivet från Nykvarn till Strängnäs vilket var det solklara alternativet. – Nej det fanns inga andra alternativ överhuvudtaget. Det var i Strängnäs jag ville spela, säger Lindgren till bloggen.

Vad var den största orsaken till klubbytet?

– Den absolut största anledning var att min storebror Lucas Lindgren spelar i Strängnäs A-lag och att vi ville spela tillsammans. Sen tjatade Ahmad Aldeeb så mycket så jag orkade inte höra på hans tjat något mer.

Trots att det återstår en match mot grupptrean Sirius, så har Strängnäs redan säkrat sin plats i playoff. Det blir antingen en andraplats om man tar minst en poäng mot Sirius, men vid förlust en tredje. Ett klart godkänt resultat. – Jag tycker att vi startade säsongen lite trögt men sedan växte in i det. När vi sen fick in några ytterligare nyförvärv från Nykvarn så har vi gått väldigt starkt på slutet.

Lindgren själv har lyckats producera hela 53 poäng framåt vilket är klart imponerande. – Jag är nöjd med min egna prestation men tycker själv jag kunnat göra mer poäng än det jag gjort hittills.

I Allsvenskan där Lindgren även innehar en plats så har han noterats för 11 poäng. – Vi har spelat stabilt under hela säsongen defensivt men vi önskar såklart att vi kunnat producera mer offensivt. Jag är inte helt nöjd med min prestation men tycker att det lossnat lite mer efter jul och jag har också fått en lite större roll.

Lukas Bemström hamnade på samma röster som du, din gamla lagkamrat. Finns det någon annan övergång runtom i Sverige som du vill hylla?

– Jag har faktiskt ingen aning om några andra övergångar utan vill istället lyfta våra tillskott under säsongen där Viktor Seth, Filip Sköld och min halvbrorsa William Jansson kommit in och stärkt upp vårt lag.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar