JAS-bloggen
Intervjuer

Fortsätter jaga förstaplatsen: ”Tror inte vi överraskat så många”

Under torsdagskvällen så ska kombinationslaget Järfälla/Ekerö försöka fortsätta sin kamp i jakten på förstaplatsen i sin grupp. 

Totte Uhlan kunde halvvägs in i säsongen byta JAS-spel med Djurgården mot att istället hamna i Järfälla och därmed hamnat i en ny sits. – Matcherna har varit bra, kommit in väldigt snabbt i gänget och har varit lätt att anpassa sig till spelet, säger Uhlan till bloggen.

Laget står på en andraplats i nuläget med två poäng upp till Bele och har nog enligt många ändå överraskat klart positivt, även om Uhlan inte är inne på helt samma spår. – Med tanken på kvaliteten på spelarna vi har så tror jag inte vi överraskat så många. 

Motståndet under kvällen är Väsby, ett ungt lag som finns i det nedre skiktet. – Förväntar mig att vi kommer göra samma jobb som vi gjorde förra matchen och att vi kommer äga mycket boll och Väsby kommer behöva gå på kontringar. 

Finns det risk för underskattning?

– Absolut, men personligen ger jag alltid hundra och går för minst tre poäng! 

Vem i ert lag tror du kommer vara extra het rent offensivt?

– Jag och min radar kompis Elliot brukar göra en del poäng, så får säga Elliot med tre kassar.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar