JAS-bloggen
Intervjuer

Vill knipa poäng mot giganten: ”Gör vi det har vi en mycket stor chans att vinna”

Vi tittar till damernas E-grupp som denna säsongen innehåller ett lag som förväntas kunna gå till Festen på nytt och ställa till med tufft motstånd.

Skoghalls IBK däremot har börjat tyngre med sina fyra inspelade poäng på de första fyra matcherna. – Våra första matcher har väl inte riktigt gott som vi har velat och hoppats på. Vi har kämpat oss igenom dom och tyvärr inte haft turen på vår sida, men träningarna senaste veckan har sett bra ut och vi kommer verkligen göra allt för att vinna kommande matcher, säger Emma Skovlund till bloggen.

Man tog senast ett poäng i derbyt mot Karlstad vilket får ses som klart godkänt. – Det positiva i den matchen måste jag nog säga vår inställning och kämparglöd. När spelet inte riktigt gick som vi ville så kämpa vi ändå på bra och fick tillslut med oss en poäng vilket är bra!

På andra sidan är det nu alltså GS86 som väntar, laget som förväntas kunna vara ett lag för Festen även denna säsongen. – Matchen mot GS kommer bli tuff och spännande, båda lagen har svårt för varandra och vi förväntar oss en tajt match med bra innebandyspel. Båda lagen kommer att ge allt för att vinna så det gäller att gå in med rätt inställning och det kommer vi verkligen att göra! Vi kommer satsa allt för att vinna denna match. Vi har förberett oss genom bra genomförda träningar, bra pepp i laget och såklart bra kost och sömn!

GS är ju ett topplag och ni placerar er i nuläget lägre ner. Anser ni att ni har ”råd” att förlora just en sån här match? – Det är en tuff grupp och varje match är viktig! Och vi möter som sagt ett topplag, Men vi anser ändå inte att vi har råd att förlora denna match utan vi kommer ge allt för att vinna. Allt kan hända i gruppen och vi vill ju såklart plocka poäng och hamna så högt upp i tabellen som möjligt.

Vad för nycklar blir prio för att ni ska ha chans till poäng?

-Vi vill försöka komma upp i den nivå som vi vet att vi kan nå och hitta vårt innebandyspel genom mycket rörelse på boll och fart på benen, bra inställning och mycket vilja är viktigt denna match! Om vi kämpar som ett lag och går in och gör allt för varandra så har vi en mycket stor chans till vinst i matchen mot GS86!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar