JAS-bloggen
Intervjuer

Tar klivet till konkurrent: ”Gynna min utveckling”

I göteborgstrakerna damp det ner något som kan kallas för en lite ”bomb” av många då en av distriktets mest omtalade spelare byter lag.

Det är Mölndals Lucas Dahlström som har ett par år i seniorspel, som tar klivet över till Pixbo. – Det var inget enkelt beslut som jag tog över en dag, utan jag har funderat länge och noga innan jag bestämde mig för att ta steget över. Jag tror att klivet över till Pixbo kommer att gynna min utveckling, det finns möjligheter till bra träning och många matcher, det är precis vad jag tycker om, säger Dahlström till bloggen.

Pixbo har ju ett gäng lag i spel. SSL, division 1, JAS samt divison 3 för att nämna några. Hur vardagsmiljön kommer se ut är inte helt 100, men det finns en grundtanke. – Det får vi se, jag tror att det kommer falla ut ju längre in i säsongen som vi kommer. I nuläget kommer jag att träna och spela matcher med division 1 och jas, förhoppningsvis får jag visa upp mig lite på träningarna med SSL också. När chansen dyker upp, så kommer jag att ta den!

Pixbo och Mölndal återfinns ju båda i den södra division 1-serien i år och man kommer därmed ställas mot varandra där Dahlström alltså kommer få chansen att möta sitt gamla ”Brunkers” som dom även kallas. – Det skulle bli väldigt speciellt för mig. Jag har uppskattat allt som Mölndal har gett mig och det är något som jag sent kommer att glömma. Det är mycket jag kommer att sakna, framförallt alla goa spelare i både division 1 och jas.

Ser vi till JAS så har Pixbo under inledningen inte övertygat helt och det är jämnt i gruppen mellan lag som Landvetter, Kungälv, Ale/Kärra och just Pixbo. – Jag måste erkänna att jag har dålig koll på den gruppen i jas. Med det laget vi har, så borde inte ett kval vara orimligt.

Vad vill du själv bidra med för egenskaper till den befintliga truppen? – Jag kommer förhoppningsvis att bidra med en del poäng och lite goa dragningar. Ni kan förvänta er en hel del täckta skott och många tekningsvinster.

Foto: Pixbo Wallenstam.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar