JAS-bloggen
Intervjuer

Underskattar inte jumbon: ”Alla lag är duktiga i denna serien”

Efter ett ganska glest matchande under helgen i flera JAS-grupper så tar vi tempen på kvällens match där två Göteborgslag drabbar samman.

Ett av dem är Kungälv, ett lag som har ett kryss och en förlust i bagaget. 3-3 mot Lindome är klart positivt, men dessförinnan 5-1 förlust mot Warberg. – Vi har många dubbelidrottare som nu är med helt, så vi har spelat ihop oss mer och våran form är uppåtgående, säger Olivia Lasu till bloggen.

Vad har ni jobbat med det senaste?

-Spelsystem och mycket matchspel.

På andra sidan står gruppens jumbo, kombinationslaget Backadalen/Zenith. – Även om dem är jumbo just nu så har de mött bra motstånd, så det återstår att se hur matchbilden blir. Då alla lag är duktiga i denna serien.

För er egen del, vad blir det för nycklar i matchen?

  • Fokus på att täcka skott, hålla markeringar, snabbt spel, rejäla avslut.

Kungälv är ju till detta året anmälda på nytt, med ett ungt lag. Under fjolåret var man inte med alls och året därinnan så hade man ett kombinationslag tillsammans med Ale. – Ett mål för i år är att gå till den övre halvan i serien men vill så klart nå som högt som möjligt. Eftersom att vi unga och nya spelare så lär vi oss av varje match och utvecklas tillsammans som ett lag.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar