JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Sellberg/Timan: ”Han älskar att stå i fickan på kontoret”

Under kvällen stundar ett riktigt toppmöte i B-gruppen när Falun tar emot Sundsvall, två lag som nämns som potentiella guldkandidater och som absolut ska vara givna på Festen. Hemmalagets Isac Sellberg och Sundsvalls Isak Timan säger följande inför lagens redan andra möte.
Er start hittills, vad säger ni om den?
 Isac: Våran start hittills har varit bra tycker jag, dumt att klaga när man har 5/5 vinster men vi försöker mest jobba på med vårt spel för att komma så bra förberedda vi kan till playoff.
Isak: Tycker det har gått helt ok nu från början, vi ligger trea just nu och tycker vi har stor potential att vinna serien!
Motståndet på andra sidan, vad vet ni om dem?
Isac: Sundsvall börjar vi få hyfsad koll på, vi har mött dem två gånger redan den här säsongen dels i en försäsongs cup och även i serien. Tycker dem är bra som lag och dem är hyfsat bollskickliga. Skulle säga att dem har ett jämt lag där dem flesta är ganska bra. Det är det bästa laget i våran grupp efter oss tycker jag.
Isak: Falun är ett topplag men det är vi också och dem har några duktiga spelare som spelar till exempel SSL men det hindrar inte oss för att vinna matchen!
Vad för matchbild förväntar ni er och hoppas på?
Isac: Jag förväntar mig en matchbild där vi kommer äga bollen mestadels och dominera ganska stort, vi spelar ändå på hemmaplan och där brukar vi vara riktigt starka så jag tror det kommer bli en match där vi äger det mesta av spelet. Gör vi jobbet hela matchen så kommer vi att ta tre pinnar det är jag säker på. Kan bli en jobbig hemresa för Sundsvall efter matchen.
Isak: Jag förväntar mig en jämn match, men där vi går ut som vinnare!
Vem i laget blir matchvinnare?
Isac: Matchvinnare skulle jag säga kan bli antingen Malte Lundmark för att han älskar att stå i fickan på kontoret som Ovechkin och smälla dit den. Kan även vara så att Emil Ruud avgör eftersom han brukar bli helt rabiat under matcherna och inte kunna kontrollera sig själv. Då brukar han vara som bäst.
Isak: Tror ”biffen” (Vilmer Lindström) blir matchvinnare!
//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar