JAS-bloggen
Intervjuer

Uträknade av bloggen inför – nu med i toppen: ”Brydde oss inte om vad andra sa”

I damernas F-grupp har utfallet blivit hyfsat väntat, men i toppen finner vi ett lag som överraskat positivt.

Fröjered kom med två raka segrar i bagaget inför helgens match. – Vi har fått en bra start vilket är riktigt gött att se! Vi har också väldigt många duktiga spelare och som läget ser ut nu så kan alla bidra med mycket, säger Linnea Klahr Jones till bloggen

På schemat väntade en bortamatch mot Linköping/Hjulsbro, en av säsongens längsta bortamatcher. – Vi ser inga problem i att åka långt, vi är vana vid det från förra året då vi hade ännu längre borta matcher. Vi hade som inställning att vinna redan från början vilket vi visar på planen, åker man så pass långt ska man ju känna att man kan ge allt!

Filippa Löfborg gjorde Fröjereds och periodens enda mål och gav gästerna ett minimalt försprång. – Vi gör väl ingen toppenperiod, men jag kan väl ändå känna att vi är värda målet då vi skapar mycket chanser!

Efter ytterligare 20 spelade minuter hade man dubblat ledningen när Linnea själv hade gjort periodens mål och direktiven var klara inför period tre. – Vi ska fortsätta som vi gör inför tredje, men att vara lite noggrannare och sätta chanserna vi skapar. Annars in och kötta in i det sista, inget är avgjort förens slutsignalen har gått.

Ett mindre ryck kom i tredje när man gick upp till 0-4 och kunde till sist vinna med 1-4. – Vi gör en helt okej match där vi spelar upp oss mer och mer. Själv tycker jag att vi inte presterar på topp och det är ju något vi självklart måste jobba på, för att kunna vinna denna serien gäller det ju verkligen att man alltid är på tå. Annars ska vi självklart ta med oss de bra delarna, vi är tuffa och ger allt in i det sista!

På förhand så var det flera som dömde ut er, även bloggen själv. Tror du att det passar er att slå ur underläge, eller anser ni själva att ni är favoriter? – Vi snackade lite om det i början, men brydde oss inte så mycket om vad alla andra sa, vi visste själva att vi hade mycket att ge och det ska vi också bevisa vilket vi redan gjort! Några favoriter skulle jag väl inte säga att vi talar om, men vi säger inte heller att det är omöjligt över att slåss om topplaceringarna.

2019-10-26 | Tidaholm, Sweden: Bilder från matchen mellan Fröjereds IF Dam Div 1 och Sandareds IBS i Sparbankshallen ( Foto: Mats Olofsson | habobild.se )

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar