JAS-bloggen
Intervjuer

Förlustsviten bröts efter veckomatchen: ”Rakare på kasse”

Vi fortsätter med rapporterna från ett par veckomatcher som spelats. Denna gången från C-gruppen.

Torshälla kom från tre raka förluster vilket är en klart tuff inledning. – Jo men vår inledning har väl inte vart den bästa känner att vi inte kommit in i vårt spel direkt, säger Martin Stenqvist till bloggen.

För drygt lite mer än en vecka sedan så förlorade man en tight bortamatch mot Sirius med 2-1 och har därefter haft tid att gnugga på extra. – Vi har jobbat på vårt anfallspel där vi ska gå rakare mot kasse.

I omgång fyra ställdes man mot nästa Uppsalalaget, nämligen Storvreta. – Vår matchbild var väl att vi skulle fokusera på vårt försvarspel och spela för varandra mera och det tycker jag vi lyckas med.

Efter första 20 var ställningen 1-1, men i period två så kunde Torshälla rycka och gå upp till 4-2. – Första känns om vi inte kommer upp i nivån i anfallsspelet. I andra så tycker ja vi växlar upp lite och sen tappar vi lite i inledningen i tredje, sen gör vi jobbet sista minuterna.

Man lyckades alltså göra 5-2 tidigt i tredje innan Storvreta kunde reducera två gånger om. – Känner att vi har läget under kontroll. Vi tappar lite i försvaret, sen växlar vi upp och känner att de är vi som kommer vinna matchen.

Och vinst blev det – man lyckades hålla undan till 5-4 och därmed ta en tung trea, sin första trea också. – Det vi gör är att vi sliter för varandra och bara kämpar för att vinna och tar dem viktiga tre poängen.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar