JAS-bloggen
Intervjuer

Segerkonceptet spikat: ”Stänger vi ner dem vinner vi utan problem”

I-gruppen känns relativt oförutsägbar på förhand den här säsongen. En grupp utan någon riktig solklar favorit, men med flera lag som gärna kan tänka sig att utmana i toppen.

Ett av dem är Kungälv som förra året nådde playoff via en tredjeplats. Då med en stark stomme 00:er som nu tackat för sig. – Jo, men det är klart att vi förlorat en stor och bra del av laget, men tycker vi varit ett gött gäng nu som kan gå långt, säger Hannes Andersson till bloggen.

Kungälv kommer från en 3-4 seger i premiären mot Stenungssund/Myggenäs, ett lag man absolut ska slå om man vill vara med i toppen denna säsongen. – Det var en trög match, men kul att stjärnorna Calle björkdal och Simon Appelkvist leverade poäng samt Liberg.

Under söndagen ställs man mot Backadalen, ett lag som ser ut att hamna i snarlik sits och som också vill vara med i toppskiktet och det blir därmed en tidig sexpoängsmatch. – Jag tror det blir en väldigt rolig match, dom har ju två ledande spelare i Lindberg & Mårtensson så det är väl bara att stänga ner dom så vinner vi utan problem.

Många har ju uttalat er grupp som ganska svag på förhand. Hur ser du själv på gruppen och dess kvalité? – Våran grupp är la inte den bästa jag sett, finns nog en 10-12 bättre grupper. Sen finns det ju många lag med några få riktigt bra spelare.

Om vi ser till ditt eget lag, vem tror du kommer vara lite extra sugen i poängprotokollet?

– Tror att Jesper holm (nyförvärvet) är väldigt poängsugen med tanke på vilket lag han spelat i tidigare. Sen så har vi ju Liberg som nog vinner poängligan i år.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar