JAS-bloggen
Intervjuer

Sen forcering räddade poäng i premiären efter lyckad timeout

Under fredagen så startades även årets DJ-JAS med ett gäng matcher runtom i Sverige.

En av dem var den när Karlstad/Skattkärr tog emot Lockerud på hemmaplan. – Känns bra att säsongen äntligen dragit igång. Nytt motstånd så vi visste inte riktigt vad vi skulle möta. Även många sjuka i truppen så det var några frågetecken inför matchen, säger Ester Nykvist till bloggen.

E-gruppen känns på förhand bakom storfavoriten GS86, ganska öppen där många även ser Lillån som en potentiell tvåa. – Tror att säsongen kommer att bli tuff då JAS konceptet är nytt för Karlstad/Skattkärr men tror att vi kan kriga oss till en relativt bra placering.

Mot Lockerud så blev det en mållös förstaperiod och i den andra så kunde gästerna göra periodens enda genom Wilma Jedselius. – Jag tycker att vi spelade jämnt men Lockerud fick in bollen vilket gav dem övertag.

Lockerud gör tidigt i period 0-2 och halvvägs in tar Karlstad/Skattkärr timeout. – Vi sa att vi skulle sätta hög press och fortsätta kriga tills matchen är över.

Under matchens sista minuter så kunde Karlstad/Skattkärr reducera och kvittera. Nykvist själv var inblandad med en assist och ett mål. – Vi satte pressen som vi sa i timeouten vilket tillslut lönade sig. När den första gick in ökade energin i laget och vi ville verkligen ha en kvittering som kom kort därefter.

Vad kan ni ta med er till näst match?

– Att matchen inte är slut förrän slutsignalen gått.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar