JAS-bloggen
Tippningar

Profilerna tippar SM-guldvinnare i DJ-JAS!

För någon vecka sedan så fick profilerna chansen att tippa slutsegrare i HJ-JAS. Nu är det istället slutsegrar i DJ-JAS som ska tippas där bloggen får hjälp av ett par meriterade namn!

Moa Andersson, SSL-spelar i Pixbo Wallenstam, tidigare KAIS Mora och U19-landslaget.

– Jag tror att Pixbo faktiskt blir årets slutsegrare då dom har vass spätts, exempel på en spelare är Justina Eliasson. Hon har levererat i under Prag med oss. Så dom hon kommer lyfta Pixbo jas till seger denna säsong.

Maja Viström, SSL-spelare i IKSU och U19-landslagsspelare. En av Sveriges mest lovande spelare som vann JAS-guld i våras.

-Jag tror att RIG med Nellie Öhgren i spetsen tar hem guldet i JAS detta år. De har fått in fantastiskt många duktiga 03:or, där ibland Hilma Ahnlund, Cajsa Alm och Juni Söderqvist. Får dem bara ihop laget blir de svåra att stoppa.

Henrik Flognman, Värmlandstränare som numera återfinns i Karlstad herr i Allsvenskan.

-Tror hårt på GS-86 i årets upplaga av JAS. Flertalet av spelarna var med på Innebandyfesten redan ifjol i både DJ 18 samt JAS, nyttig erfarenhet som dem har glädje av i år. Har dessutom förstärkt med flera duktiga 02:or inför årets upplaga. Ett starkt lag har blivit starkare. GS-86 går hela vägen i år.

Klara Loneberg, SSL-spelare i Pixbo Wallenstam U19-landslag och JAS-guld på meritlistan.

-Jag tror det kommer bli en final mellan Pixbo & RIG där RIG kommer vara med att utmana men tillslut kommer Pixbo att vinna med 4-2. Justina Eliasson är och kommer vara en ledande spelare för laget och hon kommer vara viktig för att laget ska nå hela vägen till SM-guld.

Patric Löfborg, tidigare tränare i Warberc IC och numera involverad i damernas U19-stab.

-Ja efter fjolårets fiasko så tror jag nog att RIG kommer att vara riktigt sugna på att ta tillbaka titeln och de har en riktigt bra 03-kull inne med flera jätte- intressanta spelare som kommer att leverera och ta stor plats i laget. Därför tippar jag RIG som segrare, men jag vill varna lite för Lund som jag tror kommer att vara vassa i år.

Ellen Bäckstedt, SSL-spelare i Endre. Spelat U19-landslag och vunnit flertalet SM-guld med RIG.

-Jag får vara så tråkig att jag tror att RIG Umeå vinner SM- guldet denna säsongen. Dom hade en del vassa spelare redan förra säsongen och sen har jag hört att dom har fått in bra 03:or så jag tror att dom kommer vara så pass bra att dom tar hem guldet i slutet också😊

Fredrik ”Figge” Olsson, tränare i Nacka Wallenstam IBK och en av nyckelfigurerna i föreningens senaste års framgång på DJ-sidan.

-Huddinge IBS.

Thomas Nielsen, tränare i Floda IBK Dam. Tidigare år i Pixbo Wallenstam och IBK Göteborg.

-Jag tror att Pixbo Wallenstam kommer vinna årets JAS på tjej sidan.Efter den stora framgången med 98-99 kullen så har Pixbo återigen hittat en bredd och elit på 02-03-04 sidan där jag tror att samarbetet mellan Emil Larsson och Jonas Eliasson kommer skörda stora framgångar.

Mathilda Jansson. Rightad SSL-spelare i Skoghall som spås en lysande framtid. U19-meriter.

-Jag tippar på att RIG tar hem guldet i år. De har Sveriges bästa juniorer och skulle bli förvånad om de inte kammar hem det i år.

Nathalie Hjertberg, nyförvärv i IK Sirius. Tidigare i RIG Umeå och U19-landslaget.

-Jag tror Rig-Umeå vinner. Dom är bäst när det gäller.😊

Rasmus Bernhardsson, tidigare tränare i FBC Kalmarsund Dam.

– IBK Lund tar SM-guld. Deras generation med F02-03:orna är riktigt bra. De som sticker ut är systrarna Karlsson som visade sin spets redan förra året & Emma Heander som kan bli en riktigt otäck överraskning för lagen hon stöter på i allsvenskan & i DJ17.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar