JAS-bloggen
Okategoriserade

Sportdrycken för att optimera dina förutsättningar – köp till laget för rabatterat pris!

Nu har du som lag och förening möjlighet att optimera dina förutsättningar inför kommande säsong med ett erbjudande speciellt framtaget för er.

Tillsammans med Hemberga dryckesgrossisten har bloggen nu tagit fram ett erbjudande där just ditt lag, din förening och dina lagkamrater har möjlighet att inhandla sportdrycken Gatorade med tillbehör till ett bra pris där priset blir än mer rabatterat ju mer ni köper. Att kunna nyttja till match, träning eller sälja i caféet!

Gatorade är just en sportdryck som hjälper kroppen att återställa vätskebalansen, förbättrar återhämtningen och innehåller viktiga salter och sockerarter som behövs under ditt idrottande. Allt för att förbättra din egen prestation!

Idag nyttjas produkten redan av elitlag som Falun, Linköping, Storvreta och Djurgården plus ett flertalet andra föreningar runtom i Sverige. Runtom i världen är det en enorm produkt, inte minst i USA och NHL.

I PDF-filen nedanför finner du all information du behöver, priser och mer därtill. Nedan finns även kontaktuppgifter till ansvarig säljare där du kan ta kontakt för att beställa till ditt eget lag eller förening.

INNEBANDY FÖRENINGAR GATORADE

Säljare, Kalle Berglund:

kalle.berglund@hemberga.se – 0704682937

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar