JAS-bloggen
Intervjuer

Klubbyte för spel i Allsvenskan: ”Skulle inte vara möjligt i Pixbo”

Till sist så kan vi även rapportera att det börjar röra lite på sig även på DJ-sidan. Vi finner en övergång i Göteborgstrakten som känns lite extra intressant då det rör en väldigt lovande spelare.

Det är Nellie Lökkeberg, född 2003, som lämnar Pixbo Wallenstam och istället ansluter till Lindås IBK. – Jag valde att byta lag för att jag behövde en ny utmaning. Att ha möjlighet att spela i Allsvenskan vilket inte skulle vara möjligt i Pixbo, säger Lökkeberg till bloggen.

Lindås har ju presenterat ett par nya unga nyförvärv och även en ny tränare då Anders Nilsson tar över efter Krister Carlsson som istället gått till Kalmarsund. – Det är en rolig trupp med duktiga spelare, och bra tränare. Så jag tror på en rolig och lärorik säsong för vår del!

Lindås kommer spela i den södra damallsvenskan och därmed ha en del resor neråt och österut i landet, men även ett par derbyn. – Det kan bli tufft med skolan och annat men jag tror vi kommer vara starka i allsvenskan och jag tror vi har en bra chans, jag hoppas på topp tre.

Om vi blickar mot JAS så spelar Lindås i G-gruppen, en grupp som innehåller Göteborgslag samt ett par lag från Halland som Warberg och Träslövsläge bland annat. – Vi är ett ju ett helt nytt JAS lag alltså är vi inte vana att spela med varann så jag vet inte riktigt. Om vi får upp ett spel tillsammans så tror jag att vi kan bli ganska vassa.

Man ställs även mot Pixbo vilket blir lite extra speciellt för just Lökkeberg då. – Det är alltid roligt att spela mot sina gamla vänner och klubb, jag är taggad att få möta tjejerna på planen igen och hoppas på en rolig och intensiv match.

Vad vill du själv utveckla?

– Om jag kollar på mig själv som innebandyspelare så hoppas jag kunna utveckla mig mer fysiskt.

Foto: Mikael Tjäder.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar